Databeskyttelse

Ved besøg på vores webside indsamles, gemmes og forarbejdes persondataene, som beskrevet her.

I. ANSVARLIG MYNDIGHED OG DATABESKYTTELSESANSVARLIG

Ansvarlig ifølge den gældende databeskyttelseslov for indsamling, lagringog forarbejdning af brugerens persondata er:

Kompernaß Handelsgesellschaft mbH,
repræsenteret af direktørerne Johannes-Heinrich Kompernaß, Monika Kompernaß og
Karsten Dudzek
Burgstr. 21
44867 Bochum
Bundesrepublik Deutschland
Tel.: +49 02327/3018-0
Fax: +49 02327/3018-100
E-Mail: info@kompernass.de

Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlige Jennifer Hogrebe på samme adresse og telefonnummer eller på e-mail-adressen datenschutz@kompernass.de.

II. DATA, SOM INDSAMLES SOM LED I ANVENDELSE AF WEBSIDEN

1. Besøg på vores webside

Ved brug af vores tilbud indsamler og gemmer vi altid automatisk følgende data for at muliggøre brugen af websiderne. Lagringen bruges udelukkende for at garantere IT-sikkerheden (f.eks. identifikation af angreb på websiden) samt til statistiske formål. Vi gemmer alle disse data, så sammenkædning med en bestemt person ikke er mulig. Især udarbejdes der ikke brugsprofiler for brugerne. Dataene, som indsamles af os, er følgende: Browsertype/-version, det anvendte operativsystem, IP-adressen, Referrer URL (den tidligere besøgte side) samt dato og klokkeslæt for adgangen.

Dataene gemmes i en periode på 2 dage.

2. Persondata ved registrering og bestilling

Forarbejdning af nedenstående persondata sker udelukkende ved samtykke i henhold til art. 6 afsnit 1 s. 1a i Persondataforordningen (GDPR), som træder i kraft den 25.05.2018. Dette samtykke gives ved oprettelse af en brugerkonto som kunde i vores online-shop (i tilfælde af registrering som kunde i vores online-shop) samt ved forsendelse af data for bestilling af varer (i tilfælde af bestilling af varer). Ved bestilling af varer forarbejdes persondataene endvidere på grundlag af art. 6 afsnit 1 s. 1b GDPR, da dataene, som indsamles og forarbejdes her, er nødvendige til opfyldelse af kontrakten til levering af de bestilte varer.

I tilfælde af registrering som kunde i vores online-shop og ved bestilling af varer indsamler og gemmer vi følgende persondata, som udelukkende anvendes til leverings- og afregningsformål, og indsamlingen foretages som led i tilmeldingsmasken og registreringsmasken:

  • Navn
  • Adressedata
  • E-Mail
  • Anvendt betalingsform
  • Bestilt(e) produkt(er)

Du er forpligtet til at oplyse ovennævnte data, hvis du vil foretage en bestilling i vores online-shop. Det betyder, at vores online-shop ikke kan modtage bestillinger, hvis der ikke gives samtykke til indsamling og forarbejdning af ovennævnte data. Det samme gælder for oprettelse af en brugerkonto med undtagelse af de bestilte produkter og den anvendte betalingsform.

Dataene gemmes i en periode på ti år.

III. ANNULLERINGSRET

Du har når som helst ret til at annullere samtykket til forarbejdning af dine persondata med virkning fremover, hvilket ikke påvirker lovmæssigheden for forarbejdning af dine persondata frem til annulleringen. Annulleringen kan bl.a. foretages med en e-mail til datenschutz@kompernass.de.

IV. VIDEREGIVELSE AF DATA

Dataene, som vi indsamler, videregiver vi udelukkende til speditionsfirmaer, der har fået til opgave at levere varerne, samt til pengeinstitutter, der har fået til opgave at stå for afregningen og kun i det omfang, som er nødvendigt for leveringen af varerne eller for afregningen.

V. DATABESKYTTELSESERKLÆRING TIL BRUG AF GOOGLE ANALYTICS

Denne webside bruger funktionerne fra webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics anvender såkaldte »cookies«. Det er såkaldte tekstfiler, som gemmes på din computer, og som gør det muligt at foretage en analyse af din anvendelse af websiden. Informationerne, som samles via cookies om din anvendelse af denne webside, overføres som regel til en server hos Google i USA og gemmes der.

I tilfælde af aktivering af IP-anonymiseringen på denne webside afkortes din IP-adresse af Google i medlemslandene i den Europæiske Union eller i andre lande, som er omfattet af aftalen om det Europæiske økonomiske Samarbejdsområde. Den fulde IP-adresse overføres kun undtagelsesvist til en server i USA af Google og afkortes der. Efter aftale med denne websides udbyder bruger Google disse informationer til at analysere din anvendelse af websiden, så det er muligt at sammensætte rapporter om websideaktiviteterne samt for at kunne udvikle flere serviceydelser, som er forbundet med webside- og internetbrug, for websideudbyderen. IP-adressen, som sendes fra din browser som led i Google Analytics, kædes ikke sammen med andre data fra Google.

Du kan dog forhindre lagringen af cookies med en indstilling i din browser-software; vi gør dog opmærksom på, at du så muligvis ikke kan udføre alle funktioner på denne webside i fuldt omfang. Endvidere kan du forhindre registrering af dataene, som indsamles via cookies, og som vedrører din brug af websiden (inkl. din IP-adresse) til Google samt Googles forarbejdning af disse data ved at downloade og installere en browser-plugin, som findes på følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Google Analytics bruges ud fra berettiget interesse fra Kompernaß‹s side om at vedligeholde internetpræsentationen og webshoppen samt indsamle statistiske data om besøgstal og anvendelse. Dataforarbejdningen til opfyldelse af sådanne berettigede interesser foretages på grundlag af art. 6 afsnit 1 s. 1 f) GDPR.

VI. ØVRIGE COOKIES

Internetsiderne anvender delvist såkaldte cookies. Cookies gør ikke skade på din computer og indeholder ingen virusser. Cookies bruges til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, mere effektivt og mere sikkert. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, og som din browser lagrer.

De fleste af de cookies, der anvendes af os, er de såkaldte »session-cookies«. De slettes automatisk, når dit besøg er slut. Andre cookies gemmes på din terminal, indtil du sletter dem. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser ved dit næste besøg.

Du kan indstille din browser, så du informeres om, at der sættes cookies og kun tillade cookies i enkelte tilfælde, udelukke modtagelse af cookies i bestemte tilfælde samt aktivere den automatiske sletning af cookies ved lukning af browseren. Ved deaktivering af cookies kan denne websides funktion begrænses.

Cookies bruges på grund af berettiget interesse fra Kompernaß‹s side om at vedligeholde internetpræsentationen og webshoppen, indsamle statistiske data om besøgstal og anvendelse og gøre besøget på vores webside så nemt og behageligt som muligt for brugeren. Dataforarbejdningen til opfyldelse af sådanne berettigede interesser foretages på grundlag af art. 6 afsnit 1 s. 1 f) GDPR.

VII. SSL-KRYPTERING

Kompernaß Handelsgesellschaft mbH foretager de tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at garantere effektiv datasikkerhed. Alle vores medarbejdere er forpligtet til at overholde reglerne for datafortrolighed. Dine data behandles altid fortroligt. Kryptering af følsomme dataoverførsler foretages med SSL (Secure-Sockets-Layer). Det er den mest brugte og sikreste dataoverførselsmetode på internettet for tiden.

VIII. RET TIL OPLYSNINGER

Efter bestemmelserne i art. 15-21 GDPR har du når som helst ret til

  • at kræve en bekræftelse af, om de pågældende persondata forarbejdes
  • i tilfælde af forarbejdning af dine persondata at kræve informationer om disse persondata samt især informationer om formålet for forarbejdningen af dine persondata, kategorierne for de forarbejdede persondata, modtagerne eller kategorierne af modtagere, som persondataene skal eller er blevet videregivet til, især ved modtagere i andre lande eller ved internationale organisationer samt informationer om den planlagte varighed for lagringen af persondataene eller kriterierne for fastsættelse af denne varighed
  • at korrigere, slette eller begrænse forarbejdningen og overførselsevnen for dine persondata
  • at annullere dataforarbejdningen i enkelte tilfælde.

For at udøve disse rettigheder bedes du henvende dig til vores databeskyttelsesansvarlige på e-mail-adressen datenschutz@kompernass.de.

IX. YDERLIGERE INFORMATIONER

Din tillid er vigtig for os. Derfor besvarer vi alle spørgsmål om dine personlige data. Hvis du har spørgsmål, som denne datasikkerhedserklæring ikke kan besvare, eller hvis du på et tidspunkt ønsker yderligere informationer, bedes du henvende dig til vores databeskyttelsesansvarlige på e-mail-adressen: datenschutz@kompernass.de.

Du har ligeledes ret til at klage over forarbejdningen af dine persondata hos den ansvarlige for databeskyttelse og adgang til information i Nordrhein-Westfalen.